Locatia: 

Sarata Monteoru

Club Organizator: 

GTC Motorsport

Descriere: 

Accepta provocarea! Vino la cea mai lunga zi de off-road din viata ta!

GTC Motorsport si Red Bull te invita la un concurs unic, in care poti sa-ti testezi abilitatile off-road, capacitatea de efort dar si sa-ti faci propria strategie. De vineri pana sambata, trasee de zi si de noapte; tu decizi cand mergi si cand stai, cat dormi, cat stai in pauzele de masa... Competitia se va desfasura conform Regulamentului Sportiv CNOR, completat de Regulamentul Particular GTC Trophy 2016.

 

Anul acesta, concursul imbina rigoarea si performanta unei etape de campionat national cu ineditul formatului special „Ziua cea mai lunga’’, care presupune parcurgerea probei de traseu intr-un interval maxim de 24 de ore, mergandu-se astfel ziua dar si noaptea pe cei 180-250 de km off-road pentru fiecare clasa.

 

Competitia este compusa din proba de Trial – Vineri 16.09 de la ora 10.00 si din proba de Traseu, care are 2 stagii de traseu, fiecare cu cate 2 sectiuni – in total 4 sectiuni de traseu; abordarea acestora se face consecutiv, avand intre ele Stop-Timp. Startul in proba de Traseu se va lua Vineri, incepand cu ora 15.00. Fiecare echipaj va avea la dispozitie un timp maxim de 24 de ore, care va include timpul efectiv de parcurgere a traseului si timpul petrecut in cele 3 Stop-Timp dintre sectiuni, pentru masa, somn, alimentare combustibil sau/si reparare masina.

 

Lupta crancena, tipica unei etape de campionat se va impleti cu farmecul unui format de concurs ce s-a dovedit spectaculos in 2015 si care-ti va oferi amintiri de neuitat. Evenimentul va fi completat de surprizele oferite de catre organizatori si o organizare buna, conform traditiei GTC.

Clase competitionale: Standard, Open si Extrem – cu punctare in Clasamentul Campionatului National de Off-Road si clasa Hobby – clasa destinata tuturor posesorilor de masini 4x4, indiferent de dotare, care isi doresc sa participe la o aventura off-road, alaturi de profesionistii acestui sport. 
Clasa Hobby va avea licente FRAS one-event gratuite si se va desfasura conform Regulamentului Particular GTC Trophy 2016 - Anexa B. Probele clasei Hobby sunt: parcurgere traseu pe track- cu cautare de CP-uri, proba indemanare 4x4 tip Trial, scoala off-road.

 

Competitia se va desfasura in aceeasi locatie, Sarata-Monteoru, judetul Buzau, cu secretariatul si parcul tehnic la Hotel Cazino; cazarea va fi asigurata la hotelurile si pensiunile din statiune, clasificate cu 3 stele.

Nota
In Stop Timp / pauzele de masa se poate sta oricat. 
Arbitrii vor nota in carnetul de bord timpul de sosire si cel de plecare.
Nu este permisa repararea masinii in Stop Timp-urile 1 si 3, ci numai in Stop Timp-ul 2, intre stagiile de traseu 1 si 2 (adica intre sectiunile de traseu 2 si 3). Reparatiile se vor face doar in parcul tehnic.
Se cronometreaza timpul efectiv de parcurgere a celor 4 sectiuni de traseu.
Timpul maxim Start - Finish: 24 ore