13 Decembrie 2018

Va informam ca urmatoarea sedinta a Adunarii Generale a Cluburilor de Offroad din Romania va avea loc in data de 19.ianuarie 2019 in Campina la Hotel Oskar la ora  10:00, iar pe ordinea de zi se va afla si supunerea la vot a eventualelor modificari ce se vor aduce Regulamentului Cadru. Drept urmare, rugam Cluburile, sportivii, afiliati sau nu, arbitrilor , observatorilor si tuturor celor interesati de acest sport sa formuleze eventuale propuneri de modificare, eventuale sugestii de imbunatatire a Regulamentului Cadru.

Aceste propuneri se vor transmite pe adresa: costin.fantana@gmail.com  pina la data de 10 ianuarie 2019.

Propunerile vor fi motivate si argumentate de catre initiatori (club, sportiv, arbitru, observator, etc).

In ceea ce priveste propunerile ce vor fi  trimise de catre cluburi, acestea vor trebui sa faca mentiuni referitoare la:

Capitol – Anexa - Articol

Prevedere

Regulamet 2018

Propunere

Regulament 2019

Motivatie

Comisia va asigura de o corecta si echitabila analiza a celor transmise, precum  si de faptul ca  vor fi tratate in mod egal, atit propunerile venite in numele cluburilor, cit si propunerile venite individual, de la sportivi, membri sau nu ai unui club de Offroad, arbitrilor, observatorilor sau oricarei alte persoane interesate.

Am aprecia in mod deosebit ca toate propunerile sa se incadreze in termenul mentionat, astfel incit cei care se vor ocupa de centralizarea si analiza acestora, sa poata prezenta un raport complet si detaliat in fata AG.

Orice alta propunere venita dupa aceasta data va fi abordata spre analiza si evaluare doar in masura in care timpul o va permite, prioritate avind cele acare ne revin in termenul mentionat.

Cu stima,

Costin Fantana

Presedinte CNOR

15 Noiembrie 2018

Vine, vine, vineee! CORB Adventure Days 2018 powered by SsangYong, competiția care începe toamna și se termină iarna.

Esti pasionat de off road și ai o mașină de teren, dar nu ai experiență? Te așteptăm în perioada 29 nov-02 dec la Târgoviște unde poți participa la clasa Hobby pentru a gusta din experiența Offroad în regim de concurs  alături de piloți consacrați, în etapa a 8-a din Campionatul Național de Off Road.

Standard, Open și Extrem sunt cele 3 clase din cadrul competiției unde echipajele fruntașe își vor disputa locurile clasamentului anual. Regulamentul de participare il găsești pe fb Corb44 sau pe site-ul www.corb44.ro

Hai cu mic, cu mare, la Targoviște va fi off road sărbătoare!